Thursday, November 19, 2009

Pendebat SMSTMFP

Pendebat SMSTMFP, sila rujuk this blog as our official blog.
http://debatbmbifp.blogspot.com
Facts akan diupdatekan dari semasa ke smasa.
Kemungkinan juga jadual trenin akan di update disini. (akan dibuat oleh, pengurus trenin debat SMSTMFP, Azrizal F4'09 utk team Bi, n Shahiran F4'09 utk team BM dengan kerjasama guru penasihat/jurulatih masing-masing). .
Semua Farisian, sokonglah pendebat kita.
Silalah join debat ye.jangan malu2, nnti rugi!.=)
Kepada bekas pendebat, turunlah sekali sekala menjenguk adik2 yang nak belajar berdebat. kesian sangat kat diorg. we have to help them.

Pasukan debat BM n BI SMSTMFP 2008. (Di UiAM open)



Gambar-gambar sewaktu letihan intensif debat,Mei 2009 di SMSTMFP.




3 comments:

cikPINK said...

terigat tme nih..
ntah apela yg sy ckp..
merapu bla..bla..bla..

MUHAMMAD IMRAN MUIZ said...

semua bermula dr bawah. ade yg berula dgn xleh ckp langsung. . of course kita kene bermula dr bawah, dan sentiasa blaja utk improve. . then, improve n improve. . tu je cara tuk jd speaker yg bgus. . cuba lagi ye. . ademase kita jumpa lagi nnti. .=). .

Nana said...

bila nak buat lagi?? dahla aku duk jauh, kalau aku duk dekat kan senang?